Aktiviteter vinter

Skeikampen har et rikt aktivitetstilbud for hele familien.

Skeikampen alpinsenter tilbyr 11 heiser og 17 nedfarter på tilsammen 21 kilometer tilpasset alle ferdighetsnivåer. Det er heller ikke lang vei til alpinanleggene i Hafjell eller i Kvitfjell.

Destinasjonen kan videre tilby 200 km med preparerte skiløyper. Løypene er lagt i variert terreng slik at du kan velge mellom alt fra trivelig skogsterreng til åpent og spennende høyfjell med utfordrende topper som mål for turen. Dette gjør at du kan legge opp dagens tur ut fra vær og føreforhold.

Skeikampen Hytteutleie har laget en egen presentasjon med kart og oversikt over skiløypene som har utgangspunkt fra Skeikampen.

Det er mulighet for kanefart, tur med hundeslede, kjelkekjøring i alpinbakken og snørafting fra stedets aktivitetssenter Skei Aktivitet.

Thon Hotel Skeikampen tilbyr Spa og Thon Hotel Gausdal har svømmebaseng.

Ta en tur på Skeistua Gjestehus og spis typisk norsk mat i trivilige omgivelser eller reis på besøk til Kulturstua i Ro (bestilling) hvor du får en absolutt kulinarisk kulturopplevelse. Ute på tur kan du også få servering i alpinsenterets 3 serveringssteder i bakken (Galten, Ski In Bar og Nystuen). Vil du på afterski kan du velge mellom Skei Vikingland og Segalstad Seter.

Med utgangspunkt fra Skeikampen kan du for eksempel dra på dagsturer til Maihaugen, Norsk Vegmuseum, Lillehammer kunstmuseum, Norges Olympiske museum eller ta en titt på OL-anleggene.

I Lillehammer sentrum kan du rusle langs tradisjonsrik bebyggelse i brostensbelagte gater og handle i et trivelig miljø. Byen har et rikt kunst- og kulturliv.