Aktiviteter sommer

Skeikampen ligger i hjertet av ferie-Norge og kan by på et rikt utvalg av aktivitetstilbud.

På Skeikampen finner du alt fra trivelig skogsterreng til åpent og spennende høyfjell med utfordrende topper.

Terrenget innbyr til fotturer, sykling, fisking og ridning. Dessuten finner du en 18-hulls golfbane som slynger seg rundt i seterlandskapet. Det finnes tennisbaner og du kan bade i vann og bekker eller inndørs på Thon Hotel Gausdal.

Ta en tur på Skeistua Gjestehus og spis typisk norsk mat i trivilige omgivelser eller besøk Kulturstua i Ro (bestilling) hvor du får en absolutt kulinarisk kulturopplevelse.

Peer Gynt vegen går fra Skei til Gålå og videre til Espedalen. Peer Gynt vegen er ypperlig egnet til sykkeltur eller biltur i høgfjellet.

Med utgangspunkt fra Skeikampen kan du dra på dagsturer til Aulestad, Karoline og Bjørnstjerne Bjørnsons hjem, Maihaugen, Hunderfossen Familliepark, Norsk Vegmuseum, Kittilbu Utmarksmuseum. I begynnelsen av august kan du se Peer Gynt på friluftscena ved Gålåvatnet (billettbestilling: 815 33 133) eller være med på andre arrangement i forbindelse med Peer Gynt Spelet.

I Lillehammer sentrum kan du rusle langs tradisjonsrik bebyggelse i brostensbelagte gater og handle i et trivelig miljø. Byen har et rikt kunst- og kulturliv.